Blogg


€ Skal jeg lese din blogg?

Lenge siden jeg har blogget, iknow. Statestikken har gått ned enormt, siden jeg ikke har pc som dere kanskje veit. Pc'en min ble ødelagt for lenge siden, så ja.. I det siste har jeg ikke gjort så mye. Var i tromsø for ikke så lenge siden å så den nye twilight filmen med kjæresten min og Kari. Den var faktisk kjempe bra :)

Har ikke noe å blogge om, så tenkte dere kunne skrive bloggadressen nede i kommentarfeltet så skal jeg gå innom og kanskje legge igjen 1 kommentar :)


Bilde fra lenge siden ;) we look flawless!

Q; HVA ER BLOGGADRESSEN DIN?
Q; GJORT I DET SISTE? 

XOXO<3 

€ Venter og venter i tromsø

heei! akkurat nu blogger jeg ifra mobilen så det er veldig vanskelig å skrive! sitter å venter på tvillingenmin og pappa fordi de er inne hos tannlegen... Og dt tar jo evigheter. E i Tromsø nu og etterpå skal vi shoppe. Har kjøpt to ørerobber og smykke allerede til 100 kr. Lager innkjøpsvideo når jeg er hjemme...

 

Q; BLIR DU LETT LEI AV Å VENTE?

Q; SKAL IDAG?

XOXO<3


€ Cool shiat!

Sitter å gjør lekser mens jeg hører på musikk. Hater samfunnsfag, fordi vi har om den kalde krigen! Hater å ha om krig og sånt, fordi kan ikke en shit om sånne ting. Bryr meg jo om at det er krig osv i forskjellige land, men vi har om ting for leenge siden, og klarer bare ikke å lære en shit om sånt!! Imorgen skal jeg til tromsø btw, det blir gøy ;)

Webcam atm!

Feet (H)

Q; MYE LEKSER IGJEN?
Q; GJORT IDAG?

XOXO<3


 

Bilder: Trening, rommet mitt & kjærestebesøk!

Hei alle sammen. Idag har jeg trenet faktisk! Vil bli sterkere osv osv.. Så tok noen " kjempe" fine bilder, som jeg vil dele med dere. Har jo ikke blogget på evigheter!

Ansiktsutrykket mitt er litt wieerd.

Joda.


Også i helga har jeg vært med kjærestenmin, som var kjempekos selvom vi bare satt inne og kosa og så film osv. Men elsker han mere enn alt, og tok noen njuudelige bilder av mingutt<3

Haha, kjekkæn<3

Hhahahahahah, ser trøtt ut<3

Har også tatt noen bilder av rommet mitt:

Lampa mi fra ikeaa

Bordet mitt fra ikea

Sminke og sånne ting.

Div.

Parfyme, hudprodukter osv.

øredobber, kliper osv.

Klær, vesker og div.

Noen sko.

Dørhenger, som jeg henger skjerf og en veske på.


Q; SYNES?
Q;TRENER DU OFTE?

XOXO<3


 

€ Bilder fra helgen og bursdagen min!

I helga så hadde jeg bursdag. Altså på lørdag så feiret jeg 15 år! Og da var søskenbarne mitt her + kjæresten min. Hadde besøk av tanta mi, bestefar og gamletanta mi osv. Fikk peng og en sølv ring ++ mye mere. Tok noen bilder fra igår, som jeg skal legge ut nu.


Njudeli må jeg sei.

Meg og min kjæære<3 lovejuu:*

Nam<3

<3

Tihi

Stakkars Tatjana. Måtte krølle håret til alle, inkludert seg selv x)


Q; SYNES OM BILDENE?
Q; GJORT I HELGA?

XOXO<3

 

€ Shoe collection video!

Igår kveld så laget jeg en video der jeg viser frem alle skoene jeg har. Alt ble ikke like bra, og forta meg litt så noen av skoene ble knyta litt rart. haha, men håper du liker den;)
 


Dum tekst som kom imidten!

Q; SYNES?
Q; HVILKEN SYNES DU VA FINEST?
Q; HAR DU NOEN AV DE SAMME?

XOXO<3 

€ Gamee

Heisann. Nu sitter jeg og kjærestenmin + tvillingen min å gamer. Eller jeg og Kari holder på å laste ned et spill, mens Tony spiller Fear. Har ikke gjort så mye i helga, bare feira bursdagen min som jeg og kari egentlig har neste helg. Har vært ganske koselig, men tok ingen bilder da fordi ingen giddet. Haha :)

Kan ikke legge noe bildee fordi internett er så j**** treigt..

Q;GJORT IDAG?

Q; FAVORITTSPILL?

XOXO<3 

€ SPANK ME!

Hahaha, må gi meg selv ris på rumpa siden jeg ikke har blogget på leeeenge.. Har vært hos kjærestenmin i hele høstferien, og vi var i tromsø og shoppet osv. Skal nok legge ut en video eller et bildeinnlegg av det jeg kjøpte. Skal også vise dere hva jeg fikk fra makeupmekka for sikkert 2 uker siden. 

Akkurat nu prøver jeg å laste ned et artig spill, og har nettopp vært med kjæresten min! Har også besøk av søskenbarnet mitt Tatjana ;)
 
Hører faktisk på paramore! ELSKER DEM OG Hayley Williams<3 love

Q; GJORT IDAG/HØSTFERIEN?
Q; LIKER DU PARAMORE ELLER HAYLEY?

XOXO<3 

Photoes: Hello kitty nails!

Heei. Har nettopp prøvd meg på negledesign, og jeg så etter en video på youtube. Har bare tommelene med hello kitty, og resten var noe jeg fant opp selv :)

Her er da resultatet:
 

WEBCAM E NOE DRITT. men har enda ikke minnekort til speilrefleksen..

Det ser mye bedre ut i virkeligheta, bare dårlig kvalitet.

Q; SYNES?
Q; FLINK PÅ NEGLEDESIGN?

XOXO<3€ Long time, no see!

Hei! Har ikke blogget på evigheta, fordi har ikke orket. I forrige innlegg skreiv jeg at jeg skulle dipdye håret mitt! Desverre så gikk det ikke å bleke løshåret, så det blei ikke noe av det.. Drit.. Istedenfor farget jeg bare panneluggen rød igjen, også farget jeg kjæresten min sitt hår rødt. Haha! Det var han som ville det ;)

Nu har jeg hatt overnatting av kjærstenmin. og idag har vi vært på butikken og sett film osv. 

 
Loveju<3

Q; GJORT IDAG?

xoxo<3€ Dipdye håret!

Idag skal jeg nok dipdye håret mitt, om jeg får det til. Skal enten har rød eller blå. Skal altså farge løshåret mitt, eller nederst på dem. Så skal jeg nok farge panneluggen mere rød fordi trur det blir mye rød farge igjen. Setter nok ut bilder senere om det skjer ;) 

 
Fra google.no

Synes om dipdyed hair?:D

Q; HAR DU DET?

XOXO<3 

€ Ny mobil + bestilt sminke!

Idag fikk jeg den nye mobilen min i posten. Har ventet veldig lenge, fordi pakken var forsinket. Er veldig fornøyd faktisk, og det er en sony ericson xperia tipo. Har lastet ned en del gratis spill og musikk, haha.
 

Dårlige webcam bilder fordi har mistet minnekortet til speilrefleksen..

Også bestilte jeg sminke fra makeupmekka.no igår, fordi det var 20 kroners marked :)

Q; SYNES?
Q; HVILKEN MOBIL HAR DU?

XOXO<3 

€ Noen svarte på skype mens jeg var borte!

Nu skal jeg fortelle noe jævlig creapy som skjedde nettopp. Jeg skypet med kjæresten min, men så skulle jeg gå opp å spise. Hele familien satt oppe å spiste. Når jeg kom ned igjen så fortalte tony meg noe rart.

Han sa at jeg ringte han på skype, og at noen svarte når han ringte meg. Han sa han hørte skurring og stemmer fra skypen min. Jeg var jo faen meg oppe å spiste! Kunne faen ikke ringt han eller svart. Så hvem var det som ringte han og svarte? Er pissredd.. :s

 
Visste ikke kossn bilde jeg skulle legge ut :s

Q; OPPLEVD NOE SÅNT FØR?

XOXO<3

€ Klubben!

Idag skal jeg bare på klubben og møte kjæresten min, og ikke noe særlig mere. Har bare vært på skolen, og skal dusje snart :)
 


Denne sangen e så sykt fin, hør på den :)  

Q; SKAL IDAG?
Q; SYNES OM SANGEN?

XOXO<3 

€ Kjole - Hot or not?

Idag har jeg bare vært med guttenmin, siden jeg sov hos han igår. Vi har ikke gjort så mye, men vi er på besøk akkurat nu :)

 
Hot or not?

Q; GJORT I DAG OG IGÅR?
Q: HOT OR NOT?

XOXO<3 

€ Hot or not?


Sko ifra Nelly.com. Hot or not?

xoxo<3

€ Lese din blogg?

Har ingenting å gjøre, så vil gjerne lese noen blogger. Om du vil, så kan du legge bloggadressen eller en kommentar i kommentarfeltet så går jeg innom bloggen din! Legger igjen en kommentar♥ 

Q: VIL DU AT JEG SKAL LESE DIN BLOGG?

XOXO<3 

€ REST IN PEACE

Denne dagen har egentlig bare vært veldig kjedelig. Skole, hjem og gjøre lekser.. Har bare chillet, sett film og snakket med guttenmin. Fikk vite en veldig tragisk nyhet idag, og det var at Sigrid var funnet død. Har fulgt med på saken veldig lenge, så når jeg fant ut at de hadde funnet hun død så ble jeg egentlig ganske lei meg. Håpet selvfølgelig at ho levde! Selvom jeg ikke kjenner henne så er det noe veldig trist og tragiskt. Ingen fortjener noe sånt! Håper de som gjorde det får det vondt og får den straffen de fortjener. Hele saken er bare helt forferdelig!!

Nu skal jeg legge meg, så slenger bare ut noen randomme bilder.

 
Litt gammelt bilde av meg og guttenmin. elsker deg<3
 
Your the best thing in the world. and i love u!<3

Også et bilde av meg, Tony, Kari (tvillingen min) og Sara<3 savn..

Q; GJORT IDAG?
Q; SYNES OM BILDENE?

XOXO<3

€ Sommeren 2012

Har gjort en del i sommeren. Siden vi fikk sommerferie litt tidlig, så dro vi til Mallorca nesten rett etterpå! Det var skikkelig fint dær, så jeg skal legge ut noen bilder.


haha, meg sjøøl.
 
Var skikkelig varmt!
 
Fint!

Stranda!

savner å kjenne den varme sanda mellom tæærne!

Folk som bader.

elsket disse søte kjeksene<3

Ellers i sommer har jeg bare vært med guttenmin, + søskenbarne mitt å sånt. Var i dåp med guttenmin også, også har jeg også ventet på guttenmin i 18 dager mens han var sørpå.. Savnet han sykt mye, og det var det værste med sommeren..


Søte dåpsbarnet <3

loool

Geiter <3

søten i dress <3 tihii lovejuu<3

måtte bare vise dokk kor  fin mage han har, haha. gammelt bilde da xd

Q; GJORT I SOMMER?
Q; SYNES OM BILDENE?

XOXO<3

€ Fisken med det ene øyet!

Idag da vi våknet, dro jeg, kjærestenmin ( Tony) og Kari ned i fjæra for å fiske. Så heldig som jeg er så fikk jeg en fisk med engang. Problemet var at den hadde kroken oppi øyet. Jeg så ikke det først, så jeg reiv så hardt i kroken at hele øyet ploppet ut. Det var ikke et veldig fint syn! Så hele øyet hang på kroken. Fisken svømte jo i bøtta med bare ett øye! Tilslutt kastet vi den ut, fordi vi ikke kunne drepe den. Den va jo så søt og liten. Stakkars fisk :( 

Ellers har vi bare slappet av og tatt søndagen med ro. Er ikke så mye å gjøre på søndager xD

 
Har faen ingen bilder så må bare legge det samme.. 

Q; GJORT IDAG?
Q; OPPLEVD DET SAMME?

XOXO<3 

€ Verdens beste lørdag!

Igår sov guttenmin hos meg til idag, og vi har hatt en superduper dag i dag. Vi dro til Olderdalen å spiste hamburger ( som vanlig) ogsåå var vi nu i Olderdalen til sånn klokka 10 før vi gikk hjem. Det va skikkelig mørkt ute, men jeg var ikke redd fordi min gutt passa på meg :DD ♥ 


Et bilde fra juleballet, siden har ikke minnekort til kameraet :((

Q; GJORT IDAG?

XOXO<3

€ Me kjæresteeen &lt;3

Heyy. Idag har vi bare vært å fisket litt ( fikk 3 fisk btw) og chillet inne. Akkurat nu sitter vi å hører på cinema av skrillex, og bare tar livet helt med ro. ♥ 
 
Litt gammelt, men vi gadd ikke å ta et nytt ett pga vi ikke ser så bra ut atm xD ♥

Q; GJORT IDAG?
Q; SYNES OM BILDENE?

XOXO <3

€ Heeelg

Idag er det fredag og det betyr heelg! Har egentlig vært hjemme siden onsdag da, men hehe. Idag skal jeg spørre om kjæresten min kan komme<3 yey, savner han sykt mye! Blir drit bra om han kommer til meg idag!

webcambilder er tingen!

Også et bilde av meg og kjæresten♥

lovejuu verdens beste<3

Q; SYNES OM BILDENE?
Q; SKAL IDAG?

XOXO<3Chill.

Hey everybody. Har nettopp laga meg ny blogg! Har nok ingen lesere at this point, siden jeg sikkert ikke har noen venner på blogg. Men jeg har brukt tiden på å finne design og redigere osv. Headeren jeg har nu er midlertidlig!!

Siden onsdag har jeg bare chillet hjemme. Har vært syk, og hatt feber så derfor dro jeg ikke på skoleturen som varer til imorgen. Er ofc ikke syk mere nu, men har enda litt vondt i halsen! Har bare tatt det chill i disse dagene. Var å fisket igår, og lagde smoothie idag. nam.. Nok om det, stikker nu. Bajbaj!En stund siden ;)


og har piercing til de som ikke visste det x)

Q; GJORT IDAG?
Q; SYNS OM BILDENE?

XOXO<3