september 2012


Photoes: Hello kitty nails!

Heei. Har nettopp prøvd meg på negledesign, og jeg så etter en video på youtube. Har bare tommelene med hello kitty, og resten var noe jeg fant opp selv :)

Her er da resultatet:
 

WEBCAM E NOE DRITT. men har enda ikke minnekort til speilrefleksen..

Det ser mye bedre ut i virkeligheta, bare dårlig kvalitet.

Q; SYNES?
Q; FLINK PÅ NEGLEDESIGN?

XOXO<3€ Long time, no see!

Hei! Har ikke blogget på evigheta, fordi har ikke orket. I forrige innlegg skreiv jeg at jeg skulle dipdye håret mitt! Desverre så gikk det ikke å bleke løshåret, så det blei ikke noe av det.. Drit.. Istedenfor farget jeg bare panneluggen rød igjen, også farget jeg kjæresten min sitt hår rødt. Haha! Det var han som ville det ;)

Nu har jeg hatt overnatting av kjærstenmin. og idag har vi vært på butikken og sett film osv. 

 
Loveju<3

Q; GJORT IDAG?

xoxo<3€ Dipdye håret!

Idag skal jeg nok dipdye håret mitt, om jeg får det til. Skal enten har rød eller blå. Skal altså farge løshåret mitt, eller nederst på dem. Så skal jeg nok farge panneluggen mere rød fordi trur det blir mye rød farge igjen. Setter nok ut bilder senere om det skjer ;) 

 
Fra google.no

Synes om dipdyed hair?:D

Q; HAR DU DET?

XOXO<3 

€ Ny mobil + bestilt sminke!

Idag fikk jeg den nye mobilen min i posten. Har ventet veldig lenge, fordi pakken var forsinket. Er veldig fornøyd faktisk, og det er en sony ericson xperia tipo. Har lastet ned en del gratis spill og musikk, haha.
 

Dårlige webcam bilder fordi har mistet minnekortet til speilrefleksen..

Også bestilte jeg sminke fra makeupmekka.no igår, fordi det var 20 kroners marked :)

Q; SYNES?
Q; HVILKEN MOBIL HAR DU?

XOXO<3 

€ Noen svarte på skype mens jeg var borte!

Nu skal jeg fortelle noe jævlig creapy som skjedde nettopp. Jeg skypet med kjæresten min, men så skulle jeg gå opp å spise. Hele familien satt oppe å spiste. Når jeg kom ned igjen så fortalte tony meg noe rart.

Han sa at jeg ringte han på skype, og at noen svarte når han ringte meg. Han sa han hørte skurring og stemmer fra skypen min. Jeg var jo faen meg oppe å spiste! Kunne faen ikke ringt han eller svart. Så hvem var det som ringte han og svarte? Er pissredd.. :s

 
Visste ikke kossn bilde jeg skulle legge ut :s

Q; OPPLEVD NOE SÅNT FØR?

XOXO<3

€ Klubben!

Idag skal jeg bare på klubben og møte kjæresten min, og ikke noe særlig mere. Har bare vært på skolen, og skal dusje snart :)
 


Denne sangen e så sykt fin, hør på den :)  

Q; SKAL IDAG?
Q; SYNES OM SANGEN?

XOXO<3 

€ Kjole - Hot or not?

Idag har jeg bare vært med guttenmin, siden jeg sov hos han igår. Vi har ikke gjort så mye, men vi er på besøk akkurat nu :)

 
Hot or not?

Q; GJORT I DAG OG IGÅR?
Q: HOT OR NOT?

XOXO<3 

€ Hot or not?


Sko ifra Nelly.com. Hot or not?

xoxo<3

€ Lese din blogg?

Har ingenting å gjøre, så vil gjerne lese noen blogger. Om du vil, så kan du legge bloggadressen eller en kommentar i kommentarfeltet så går jeg innom bloggen din! Legger igjen en kommentar♥ 

Q: VIL DU AT JEG SKAL LESE DIN BLOGG?

XOXO<3 

€ REST IN PEACE

Denne dagen har egentlig bare vært veldig kjedelig. Skole, hjem og gjøre lekser.. Har bare chillet, sett film og snakket med guttenmin. Fikk vite en veldig tragisk nyhet idag, og det var at Sigrid var funnet død. Har fulgt med på saken veldig lenge, så når jeg fant ut at de hadde funnet hun død så ble jeg egentlig ganske lei meg. Håpet selvfølgelig at ho levde! Selvom jeg ikke kjenner henne så er det noe veldig trist og tragiskt. Ingen fortjener noe sånt! Håper de som gjorde det får det vondt og får den straffen de fortjener. Hele saken er bare helt forferdelig!!

Nu skal jeg legge meg, så slenger bare ut noen randomme bilder.

 
Litt gammelt bilde av meg og guttenmin. elsker deg<3
 
Your the best thing in the world. and i love u!<3

Også et bilde av meg, Tony, Kari (tvillingen min) og Sara<3 savn..

Q; GJORT IDAG?
Q; SYNES OM BILDENE?

XOXO<3

€ Sommeren 2012

Har gjort en del i sommeren. Siden vi fikk sommerferie litt tidlig, så dro vi til Mallorca nesten rett etterpå! Det var skikkelig fint dær, så jeg skal legge ut noen bilder.


haha, meg sjøøl.
 
Var skikkelig varmt!
 
Fint!

Stranda!

savner å kjenne den varme sanda mellom tæærne!

Folk som bader.

elsket disse søte kjeksene<3

Ellers i sommer har jeg bare vært med guttenmin, + søskenbarne mitt å sånt. Var i dåp med guttenmin også, også har jeg også ventet på guttenmin i 18 dager mens han var sørpå.. Savnet han sykt mye, og det var det værste med sommeren..


Søte dåpsbarnet <3

loool

Geiter <3

søten i dress <3 tihii lovejuu<3

måtte bare vise dokk kor  fin mage han har, haha. gammelt bilde da xd

Q; GJORT I SOMMER?
Q; SYNES OM BILDENE?

XOXO<3

€ Fisken med det ene øyet!

Idag da vi våknet, dro jeg, kjærestenmin ( Tony) og Kari ned i fjæra for å fiske. Så heldig som jeg er så fikk jeg en fisk med engang. Problemet var at den hadde kroken oppi øyet. Jeg så ikke det først, så jeg reiv så hardt i kroken at hele øyet ploppet ut. Det var ikke et veldig fint syn! Så hele øyet hang på kroken. Fisken svømte jo i bøtta med bare ett øye! Tilslutt kastet vi den ut, fordi vi ikke kunne drepe den. Den va jo så søt og liten. Stakkars fisk :( 

Ellers har vi bare slappet av og tatt søndagen med ro. Er ikke så mye å gjøre på søndager xD

 
Har faen ingen bilder så må bare legge det samme.. 

Q; GJORT IDAG?
Q; OPPLEVD DET SAMME?

XOXO<3 

€ Verdens beste lørdag!

Igår sov guttenmin hos meg til idag, og vi har hatt en superduper dag i dag. Vi dro til Olderdalen å spiste hamburger ( som vanlig) ogsåå var vi nu i Olderdalen til sånn klokka 10 før vi gikk hjem. Det va skikkelig mørkt ute, men jeg var ikke redd fordi min gutt passa på meg :DD ♥ 


Et bilde fra juleballet, siden har ikke minnekort til kameraet :((

Q; GJORT IDAG?

XOXO<3