oktober 2012


€ Venter og venter i tromsø

heei! akkurat nu blogger jeg ifra mobilen så det er veldig vanskelig å skrive! sitter å venter på tvillingenmin og pappa fordi de er inne hos tannlegen... Og dt tar jo evigheter. E i Tromsø nu og etterpå skal vi shoppe. Har kjøpt to ørerobber og smykke allerede til 100 kr. Lager innkjøpsvideo når jeg er hjemme...

 

Q; BLIR DU LETT LEI AV Å VENTE?

Q; SKAL IDAG?

XOXO<3


€ Cool shiat!

Sitter å gjør lekser mens jeg hører på musikk. Hater samfunnsfag, fordi vi har om den kalde krigen! Hater å ha om krig og sånt, fordi kan ikke en shit om sånne ting. Bryr meg jo om at det er krig osv i forskjellige land, men vi har om ting for leenge siden, og klarer bare ikke å lære en shit om sånt!! Imorgen skal jeg til tromsø btw, det blir gøy ;)

Webcam atm!

Feet (H)

Q; MYE LEKSER IGJEN?
Q; GJORT IDAG?

XOXO<3


 

Bilder: Trening, rommet mitt & kjærestebesøk!

Hei alle sammen. Idag har jeg trenet faktisk! Vil bli sterkere osv osv.. Så tok noen " kjempe" fine bilder, som jeg vil dele med dere. Har jo ikke blogget på evigheter!

Ansiktsutrykket mitt er litt wieerd.

Joda.


Også i helga har jeg vært med kjærestenmin, som var kjempekos selvom vi bare satt inne og kosa og så film osv. Men elsker han mere enn alt, og tok noen njuudelige bilder av mingutt<3

Haha, kjekkæn<3

Hhahahahahah, ser trøtt ut<3

Har også tatt noen bilder av rommet mitt:

Lampa mi fra ikeaa

Bordet mitt fra ikea

Sminke og sånne ting.

Div.

Parfyme, hudprodukter osv.

øredobber, kliper osv.

Klær, vesker og div.

Noen sko.

Dørhenger, som jeg henger skjerf og en veske på.


Q; SYNES?
Q;TRENER DU OFTE?

XOXO<3


 

€ Bilder fra helgen og bursdagen min!

I helga så hadde jeg bursdag. Altså på lørdag så feiret jeg 15 år! Og da var søskenbarne mitt her + kjæresten min. Hadde besøk av tanta mi, bestefar og gamletanta mi osv. Fikk peng og en sølv ring ++ mye mere. Tok noen bilder fra igår, som jeg skal legge ut nu.


Njudeli må jeg sei.

Meg og min kjæære<3 lovejuu:*

Nam<3

<3

Tihi

Stakkars Tatjana. Måtte krølle håret til alle, inkludert seg selv x)


Q; SYNES OM BILDENE?
Q; GJORT I HELGA?

XOXO<3

 

€ Shoe collection video!

Igår kveld så laget jeg en video der jeg viser frem alle skoene jeg har. Alt ble ikke like bra, og forta meg litt så noen av skoene ble knyta litt rart. haha, men håper du liker den;)
 


Dum tekst som kom imidten!

Q; SYNES?
Q; HVILKEN SYNES DU VA FINEST?
Q; HAR DU NOEN AV DE SAMME?

XOXO<3 

€ Gamee

Heisann. Nu sitter jeg og kjærestenmin + tvillingen min å gamer. Eller jeg og Kari holder på å laste ned et spill, mens Tony spiller Fear. Har ikke gjort så mye i helga, bare feira bursdagen min som jeg og kari egentlig har neste helg. Har vært ganske koselig, men tok ingen bilder da fordi ingen giddet. Haha :)

Kan ikke legge noe bildee fordi internett er så j**** treigt..

Q;GJORT IDAG?

Q; FAVORITTSPILL?

XOXO<3 

€ SPANK ME!

Hahaha, må gi meg selv ris på rumpa siden jeg ikke har blogget på leeeenge.. Har vært hos kjærestenmin i hele høstferien, og vi var i tromsø og shoppet osv. Skal nok legge ut en video eller et bildeinnlegg av det jeg kjøpte. Skal også vise dere hva jeg fikk fra makeupmekka for sikkert 2 uker siden. 

Akkurat nu prøver jeg å laste ned et artig spill, og har nettopp vært med kjæresten min! Har også besøk av søskenbarnet mitt Tatjana ;)
 
Hører faktisk på paramore! ELSKER DEM OG Hayley Williams<3 love

Q; GJORT IDAG/HØSTFERIEN?
Q; LIKER DU PARAMORE ELLER HAYLEY?

XOXO<3